2022-09-10
5 course $1088🍤初榨橄欖油蒜片燴蝦 炸得脆卜卜蒜片,夾住蝦一齊食一番風味😋蝦好彈牙~𝐒𝐢𝐳𝐞適中,雖然有少少油膩但唔太大響。🥗經典凱撒沙律好中意𝐁𝐚𝐜𝐨𝐧脆身口感👍,真係好正宗味道既凱撒沙律,生菜都係好新鮮爽脆口感😋🍄黑松露野菌忌廉湯🦞法式龍蝦湯 2款都係好濃郁🤩龍蝦湯比較細滑,配埋羅勒麵包好夾!羅勒麵包好鬆軟好香仲係暖粒粒!👍而黑松露湯帶口感,仲可以食到細細粒既野菌,配埋酸種麵包味道都唔錯架!🐷西班牙黑毛豬鞍架 +$28蜜糖醬既豬鞍我都係第一次食😋甜甜地有種似出去𝐁𝐛𝐪茶上蜜糖既風味🤭口感唔會好鞋🤤🤤好食!🐟慢煮智利鱸魚伴蕃紅花魚湯 +$38呢個真係好大既驚喜🙊好高質!魚身超滑,一啲腥味同雪藏味都無🤩個魚湯底真係好特別😳真係好想加碗白飯撈黎食🤤好特別好食👍🐣法式焦糖燉蛋 🥭芒果奶凍有機會一定要試芒果奶凍😳佢口感滑到好似融左既雪糕🍦好細滑🤤🤤暫時係第一次食到呢個口感😋燉蛋層焦糖夠厚好正😆味道🆗唔會過甜!
🍤初榨橄欖油蒜片燴蝦
🥗經典凱撒沙律