招聘中
薪金面議
11天前
薪金面議
11天前
更多筍工 (5)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2022-10-24 203 瀏覽
好耐都冇食過譚仔三哥,好懷念嗰啲胡辣湯底,晏晝特登黎食佢。過橋米線 $56呢個叫咗麻辣湯底10小辣,其實覺得個湯好清,不過對我黎講麻辣味已經好足夠。 基本上就係好多餸菜都有一小份,最好食就係豆卜呢啲可以索湯汁嘅食物。牛肉米線 $35嗌咗我諗咗好耐嘅胡辣湯底,果種香味同埋辣味真係冇得頂,牛肉係生牛肉烚熟嗰種,我個人就比較鍾意食肥牛,不過唔緊要,我黎食個湯底啫。米線正正常常冇特別。土匪雞翼 $315隻雞翼表皮香脆可口,牧然粉味都重,雞肉夠嫩滑,真係超好食,但係個價錢都唔算平。蒜泥白肉 $38上碟會覺得好多辣油浸住,成碟野都幾高卡,不過我本身鍾意食蒜,蒜泥唔會整到係糊狀,合我心意。重蒜味,帶微辣,唔會太刺激。份量其實都唔算多,純粹過下口癮。
好耐都冇食過譚仔三哥,好懷念嗰啲胡辣湯底,晏晝特登黎食佢。

過橋米線 $56

牛肉米線 $35

土匪雞翼 $31

蒜泥白肉 $38

2022-08-08
10 分鐘 (堂食)