2020-04-15
📍Wan Chai📍...呢幾年成日都聽人講關於洪瑞珍既三明治, 反應都好兩極🤭🤭🤭有部分人既反應好誇張, 讚到唔停😂😂什至係台灣買返黎俾我做手信😮😮但都有部份人話麻麻地, 就算有foodie 推薦我去試, 我一直都的唔起心肝去買黎食👉🏻👈🏻🥺 因為佢外形真係唔係好吸引, 好似好大舊好厚既包, 包住份量好少, 好薄既材料咁😭😭😭 今日真係好岩路過, 又咁岩係我格離😂所以我又寫緊review👉🏻👈🏻🤭🤭...📍招牌起司味💰HKD20.00呢個三明治望落真係好唔吸引🥺🥺🥺但係試左第一淡後, 原來俾佢外表呃左😭😭😭佢好好食咖😭😭😭🤡, 會麵包係好軟熟, 唔銀口, 而且原來佢個麵包一咬開, 佢個包入邊係茶左超多好香好香既奶油 cream😫😫total 一共茶左4個包既面😂😂因爲佢太多奶油既關係所以根本入邊既肉同蛋係唔雖要多, 因為味道已經好足夠😊😊😊✌🏻所以點解d人成日話佢個樣同味道個落差係咁..我都食完覺得好意外🤪 ...📍環境:6/10分 (take away, 乾淨整齊)📍Outdoor area is not available...📌不可帶寵物黎餐廳🐶📌不要加1
📍招牌起司味
💰HKD20.00
📍環境:6/10分 (take away, 乾淨整齊)
📌不可帶寵物黎餐廳🐶
📌不要加1