2020-06-14 608 瀏覽
Bad Ass Coffee #上環 #黃店 💛❗️內設抗爭展覽 咖啡bagel小店❗️喺上環一條巷仔入面,設有一間售賣咖啡同少許食物嘅小Cafe,選擇唔多,但價錢算平。入面仲有抗爭展覽!不過唔知係咪同店名一樣😶當日員工嘅態度都係有少少黑面🙈。Cafe坐位較少,只有一張枱同埋三四個位,裝修採取灰白tone。個人認為唔算特別有特色,不過整體感覺舒適。Dirty $42有兩款唔同咖啡豆選擇,我哋揀咗medium roasted來自巴西嘅咖啡豆,入口順滑,咖啡味幾香,不過冇乜掛杯,打卡冇咁靚。Americano $25有啲失望,咖啡豆較酸。不過勝在係用fair trade豆。論咖啡質素一般般,不過唔算太貴。較為適合行過買走杯咖啡飲下,順便睇吓入面嘅展覽。但店員態度有少少惡,唔知係咪鼎誠返佢哋點名呢🤣。
Bad Ass Coffee #上環 #黃店 💛
❗️內設抗爭展覽 咖啡bagel小店❗️

Dirty $42

Americano $25
有啲失望,咖啡豆較酸。不過勝在係用fair trade豆。

Americano
Dirty