成日都覺得𝗞𝟭𝟭 𝗠𝘂𝘀𝗲𝗮有一種好高級嘅感覺,近期新開嘅全亞洲首間松露特飲概念店 @goldendiamondtruffle 又為商場增添一份矜貴嘅味道( ´∀`)𝗚𝗼𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗗𝗶𝗮𝗺𝗼𝗻𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲打破傳統嘅松露食法,而家唔單止食得松露,仲可以飲松露,令你突破味蕾嘅想像,好特別~除咗飲品特別之外,𝗚𝗼𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗗𝗶𝗮𝗺𝗼𝗻𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲嘅環境佈置都好特別,有將意大利傳統松露市集帶俾大家嘅概念,場內有唔同嘅打卡位、競猜白松露價錢遊戲,最最最重要係!!係11月30日前,親臨𝗚𝗼𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗗𝗶𝗮𝗺𝗼𝗻𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲購買任何飲品時,講出優惠碼「GDT10%」即享九折優惠😇.asia’s first truffle drink concept store @goldendiamondtruffle opened in k11 😋 totally different way of consuming truffle 😊 not just eating it but actually drinking it 🥤 other than the drinks, the decor i
asia’s first truffle drink concept store @goldendiamondtruffle opened in k11 😋 totally different way of consuming truffle 😊 not just eating it but actually drinking it 🥤 other than the drinks, the decor is very nicely designed 👍 great place to take pictures!
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10
環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7.5/10
服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.8/10
性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.2/10
回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7/10
🌟
《白松露素奶蓋南非國寶茶》$60 🌟7.5/10🌟
𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗥𝗼𝗼𝗶𝗯𝗼𝗼𝘀 𝗧𝗲𝗮
呢一款係限定突破味蕾新品嚟㗎~拎到上手格住口罩都聞到好香嘅松露味,面頭用左燕麥奶同植物忌廉打成嘅素奶蓋,非常之𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆濃厚,再用上矜貴嘅白松露,同平時成日食到嘅松露油味完全兩回事,好自然嘅松露香再加埋南非國寶茶底,有一種好自然嘅甜味,同松露奶蓋好夾,好特別啊~
𝗚𝗼𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗗𝗶𝗮𝗺𝗼𝗻𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 @goldendiamondtruffle
📍#BELLYwongs_TST
#BELLYwongs_drinks #BELLYwongs_sweets
#goldendiamondtruffle #truffledrink #trufflecrema #freshtruffleslices #mindblowing #K11MUSEA #Deluxe 🙂