我地兩大兩細,地點在旺區,交通方便也容易搵到。入到去感覺舒服因爲座位比較濶落,台同台之前也有幾多空位,比較有私人空間。我地有小朋友,waiter也送上顔色筆和畫紙可以讓小朋友減少等餐時間的不耐煩。最好食最出色的係他地D乳鴿,上台熱辣辣附上手套同裝骨筒仔,好細心。乳鴿好入味,好juicy,我地同小朋友每人一只,也覺得唔夠,但要留肚試下其他。第二好味,我覺得係碟伊麵條。其實點是為左比小朋友食,因爲無飯嘛,竟然超好味。點講呢?好濃雞湯的味道,口感厚厚的,係我食過最好味的伊麵。燒賣也不錯,但點體驗到“哈哈”呢?R曬頭囖。風味水煮魚,也OK,但以爲尼度每道菜有一些特色,但尼道又好似無波?花膠菜苗有D貴,但個湯可以飲,哈哈。不過可以全單八折,真係好抵。限期完之前要去食多次乳鴿,呵呵!

花膠菜苗有D貴,但個湯可以飲,哈哈。

玉桂香鴿
哈哈蝦燒賣 (3件)
花膠菜苗(濃湯)
風味水煮魚
雞柳伊麵
2017-04-02
玉桂香鴿
哈哈蝦燒賣 (3件)
花膠菜苗(濃湯)
風味水煮魚
雞柳伊麵