2022-12-18
呢間平時想食好耐,見今日我好朋友放早,我哋就去試下,一入去嘅時候見到個酒櫃🤭🤭🤭已經好開心,原來佢哋仲有book房嘅地方,下次可以一班人嚟一齊食,每人最低消費$250可以玩足8小時,唱K🎤加麻雀🀄️。內裏新淨闊落,非常舒適。九格配料以供添加,可以自由配搭自己既口味。我哋首先叫咗個前菜,就係潮州三寶,分別有雞翼尖,豬腸,雞腎,鹵水味好足,非常入味。由於太好味既關係,個鍋未送到上嚟,我哋已經食晒了。呢排太熱器,所以我地都叫咗嗰養生松茸菌湯底,清清嘅地養一養生先。我哋叫左份日本黑豚肉片,豬肉顏色鮮豔,肉質柔軟,油花均勻, 而且肉中更帶有淡淡的香甜味,味道非凡。另外再encore多份雜錦蔬菜雜菌拼盤,蔬菜鮮嫩👍🏼👍🏼👍🏼,爽甜脆綠,食多啲菜幫助消化。之後再叫咗份安格斯牛小排,油脂分布分明,即叫即切,入口即溶,好吃到停不了口。手打四寶丸分別有墨魚丸,豬肉丸,牛丸和蝦丸,非常彈牙,一次過可以品嚐咁多種丸非常滿足。
內裏新淨闊落,非常舒適。
九格配料以供添加,可以自由配搭自己既口味。
我哋首先叫咗個前菜,就係潮州三寶,分別有雞翼尖,豬腸,雞腎,鹵水味好足,非常入味。由於太好味既關係,個鍋未送到上嚟,我哋已經食晒了。 呢排太熱器,所以我地都叫咗嗰養生松茸菌湯底,清清嘅地養一養生先。
手打四寶丸