2017-02-22
知道呢間鋪就快結業,點都要再去食多次!今次冇食All day breakfast,試下其他野,依然好味我地一行三人,因為仲有下場,所以只係叫左少少野,當係一嘗All day breakfast以外既野食首先,叫左個parma ham egg benedict配埋個沙律,兩樣都係開胃野!個egg benedict 好好食跟住叫左個黑松露天使麵,分量都幾多!而且黑松露味好香,又唔會太油,配埋啲菇,好食!但如果再多啲菇就好!另外叫左個pizza,好多芝士,皮薄薄地咁,唔會太濟,比我預期既好食~~野飲當然唔少得叫杯Rose Tea latte ! 甜甜地 又好香 好岩女仔飲!佢今次仲拉左個心俾我添!靚!又睇得又飲得~今次終於唔係再食all day breakfast,而係試下menu上其他野其他我都覺得好味!份量又唔算少,大家share下黎食仲可以試多幾款值得推介!
我地一行三人,因為仲有下場,所以只係叫左少少野,當係一嘗All day breakfast以外既野食 首先,叫左個parma ham egg benedict配埋個沙律,兩樣都係開胃野!個egg benedict 好好食 跟住叫左個黑松露天使麵,分量都幾多!而且黑松露味好香,又唔會太油,配埋啲菇,好食!但如果再多啲菇就好! 另外叫左個pizza,好多芝士,皮薄薄地咁,唔會太濟,比我預期既好食~~ 野飲當然唔少得叫杯Rose Tea latte ! 甜甜地 又好香 好岩女仔飲!佢今次仲拉左個心俾我添!靚!又睇得又飲得~