2018-05-02 879 瀏覽
真係要找數,電話相機有太多相,有太多餐廳未寫,奈何呢排工作較忙。盡力去啦。呢間餐廳賣美式早餐由一開業就已經係,24小時更加係剛剛開業時大家互相傳達唔知可以做到幾時。呢間餐廳兩間分店都開在酒吧區附近,自然有捧場客。幾乎一年一會睇睇今次2018年水準如何。餐點種類繁多,有omelette,egg anyway,signature breakfast dishes,kid menu,juice,milkshake,cocktail,beer etc. 最鍾意呢度的雞蛋煮法任君選擇,由炒蛋,煎蛋,太陽蛋,淨蛋白都有得比你揀。今次就揀咗兩款嘢食,蛋類我就揀咗水煮蛋配麥包走牛油,加煎番茄;牛油果;生果再配咖啡。另一款就係奄列配墨西哥辣椒,生果,番茄湯,pan cake。我個份原汁原味,水煮蛋加了醋煮,係為了讓蛋白定型,我自己都煮過,加d黑胡椒已經夠好味,蛋黃好香濃,真係好好味;牛油果🥑剛剛好熟,配上脆麥包,兩塊都覺得唔太夠,不過食埋生果同番茄🍅其實已經係好飽,任添既咖啡都係飲到一杯。而另一款,omelette配墨西哥辣椒,辣椒的確夠醒胃,omelette好大一份,估計有四個雞蛋,加上配料真係好厚實

幾乎一年一會睇睇今次2018年水準如何。

而另一款,omelette配墨西哥辣椒,辣椒的確夠醒胃,omelette好大一份,估計有四個雞蛋,加上配料真係好厚實的一份早餐。個pancake好牛油味,加埋藍莓糖漿同牛油,真係小朋友恩物,我就對呢類早餐撒手擰頭。講返個番茄湯🍅真係好番茄味,唔係羅宋湯,唔好搞錯啦。

整體水準keep到,無大變化,份量無縮水,都係咁大份!

兩人配任添咖啡,埋單二百幾,soho區消費。