2010-06-08
全港最出名既雪糕, 打贏連鎖雪糕店, 一定要黎試試先味道都算幾多呀, 又有得試味, 店員好有禮貌, o係遊客區既服務質素真的算不錯!! =3=雙球($33) 抵過單球 ($25), 滿足多個願望緊係試多隻味 =p wakaka 綠茶: 雖然色水就麻麻地 /.\ 不過苦澀得黎好濃茶味!! 正! 冧酒提子: 勁有酒味! 酒鬼必愛! 我就好鍾意, 最濃酒味o係入面d提子度~~ 蜜糖脆脆: 脆脆唔多, 蜜糖咪唔重~冇乜特別, 試係因為是日推介 =p 藍莓蛋糕: 好似食緊藍莓芝士蛋糕, 好濃郁!!! 重口味~~食完會有飽既感覺 xd同其他為食仔一樣既評價: 就係佢好快溶呀, 要影相就要快手, 溶哂就冇得食lu~~得閒黎開呢頭tum下自己, 呢間係good choice!!