食過全港最難食poke  bowl!!好嬲。去food court食,唔打算會有咩質數同環境,唔評論呢點,雖然價錢同出邊靚靚poke bowl餐廳食一樣。無論去邊間餐廳,我食poke bowl都習慣叫沙律底,食過咁多次poke  bowl,都係第一次食咗一半先發現個底出水出到浸住哂d材料,成個感覺好核突!!!未處理好就拎上枱比客人食⋯⋯出水呢一件事本身已經核突,味道上仲要變相又淡,又乾,喜歡食汁嘅你一定會失望,因為醬覺得好少!三文魚仲要唔新鮮唔鮮甜,食落去仲有啲腥。本人頂唔順,去同員工表示碗野比水浸住真係好核突。第一下好理所當然咁同我講係啲菜會出水嘅問題(黑人問號?),然後男員工同意換比我。到第二碗出水情況都係一樣,碗底勁多水!味道都係一樣唔好味,三文魚唔鮮甜唔香又乾又少醬。我冇食完就走左!絕冇下次

到第二碗出水情況都係一樣,
碗底勁多水!
味道都係一樣唔好味,三文魚唔鮮甜唔香又乾又少醬。

我冇食完就走左!
絕冇下次

2021-11-13