2018-08-11 70 瀏覽
焰遇幸福黑糖珍珠珍珠($30)黑糖風真係擋都擋唔住🤣!又一間人氣過江龍 幸福堂 8月10日喺銅鑼灣開幕喇!🔥🔥 一波未平,一波又起,佢仲要開喺某全港最具人氣嗰間既隔離,睇黎呢間來頭唔細,好似幾勁揪喎😎雖然黎到又係叫例牌既黑糖珍珠鮮奶😂 但呢度最特別之處係佢店面有人手喺你面前即炒黑糖珍珠,感覺更新鮮,拎上手仲感受到黑糖既温度😍,仲有黑糖粉滲喺面頭,再炙燒,黑糖香氣四溢,未飲都流緊口水🤤攪匀後,飲一啖,Wow 😱 同平時坊間果啲黑糖珍珠鮮奶好唔同,黑糖味好濃郁,奶味好香好滑,黑糖同鮮奶絕對係1比1,甜度尚可,如果有得少甜就更好。珍珠大大粒好煙韌,我可以敢講,直到目前為止,佢係我飲過最好飲既黑糖珍珠鮮奶,無得輸👍🏻 温馨提示:保守估計應該要排1.5-2.5小時(3小時左右就最穩陣),大家要加油啦☺️

焰遇幸福黑糖珍珠珍珠($30)