最近中環開咗間全港首間希臘芝士蛋糕專營店😍😍以Greek Yogurt混合Cream Cheese,加入時令水果,咁近我同好姐妹,唔係唔拉埋佢一齊去呀😂💕日本蜜瓜希臘乳酪芝士蛋糕 呢個係必食,賣相吸引,而底部用咗原個蜜瓜,上面再放上忌廉芝士、希臘乳酪,口感軟滑,蜜瓜肉好清新好甜❤️大推💕白桃玫瑰希臘乳酪蛋糕 作為粉紅系女生就被佢嘅賣相吸引住,由最上層係玫瑰花茶啫喱,之係希臘乳酪、忌廉芝士同餅乾底,再有蜜糖淋面🙆🏻‍♀️一啖咬落去口感豐富,而玫瑰花茶啫喱陣陣清香,希臘乳酪同忌廉芝士中間混合咗白桃粒,口感一流❤️💕雞胸肉貝果Bagel夾住雞胸肉,沙律菜、醃黃瓜同忌廉芝士,Bagel嘅上下層都有厚厚一層cream cheese,啱晒我呢啲芝士控,整體有驚喜❤️❤️.💕皓空之茶 $58好清新,好解膩!💕洋甘菊茶 $58我嘅至愛,味道清淡❣️試後感:食物方面好有水準,特別之處用greek yogurt,服務好好,打卡都一流💕Lanala中環威靈頓街39號六基大廈地下C號舖

💕日本蜜瓜希臘乳酪芝士蛋糕

💕白桃玫瑰希臘乳酪蛋糕

💕雞胸肉貝果

💕皓空之茶 $58
好清新,好解膩!

💕洋甘菊茶 $58
我嘅至愛,味道清淡