2022-10-22
最近喺網上見到間好吸引嘅𝖶𝖾𝖾𝗄𝖾𝗇𝖽 𝗌𝖾𝗆𝗂 𝖻𝗋𝗎𝗇𝖼𝗁 𝖻𝗎𝖿𝖿𝖾𝗍🤤 可以任食海鮮🦞/𝖼𝗈𝗅𝖽 𝖼𝗎𝗍🍖/芝士🧀/沙律🥗/特色頭盤/甜品🧁,仲有即叫即整,拎埋國際𝖯𝗂𝗓𝗓𝖺大獎嘅意大利薄餅🍕,款式選擇超多🤩 主菜可以8選1,食完真係飽到上心口❤️🔥 .📍𝖶𝖾𝖾𝗄𝖾𝗇𝖽 𝖡𝗋𝗎𝗇𝖼𝗁 𝗌𝖾𝗆𝗂-𝖻𝗎𝖿𝖿𝖾𝗍 ($448) 🔻海鮮:5款海鮮包括:波士頓龍蝦🦞、龍蝦鉗、翡翠螺🐚、紐西蘭青口同鮮蝦🦐。全部都新鮮彈牙,比酒店食到嘅質素更好,真心有驚喜。尤其係青口大隻到珍寶𝗌𝗂𝗓𝖾咁,食落肉嫩鮮甜! .🔻薄餅:5款 𝖯𝗂𝗓𝗓𝖺可以無限任添,全部即叫即製絕對新鮮熱辣🔥試咗店員介紹嘅4 𝖥𝗈𝗋𝗆𝖺𝗀𝗀𝗂,餅底以人手拉製🍕,超薄之餘邊位煙韌,餡料芝士味鹹香突出🧀,果然係全港𝖳𝗈𝗉2嘅𝖯𝗂𝗓𝗓𝖺🥈,名不虛傳‼️ .🔻冷盤: 5款芝士包括:羊奶芝士、松露芝士、𝖡𝗋𝗂𝖾 𝖼𝗁𝖾𝖾𝗌𝖾等等,質素唔錯尤其軟身芝士𝖼𝗋𝖾𝖺𝗆𝗒易入口🧀,加埋蜜糖一齊食真係超正🍯。 意大利火腿款式都唔少🍖,我哋最鍾意充滿鹹香𝖯𝖺𝗋𝗆𝖺 𝖧𝖺𝗆 .🔻特色頭盤&沙律:款式超多,而且賣相全部都好吸引😍。有大蝦、煙三文魚、茄士、南瓜、
主菜可以8選1,食完真係飽到上心口❤️🔥
🔻海鮮:
🔻薄餅:
🔻冷盤:
🔻特色頭盤&沙律:
款式超多,而且賣相全部都好吸引😍。有大蝦、煙三文魚、茄士、南瓜、牛油果、吞拿魚等等。
🔻甜品&生果:
當日甜品有6款,旁邊仲有個生果區。𝖳𝗂𝗋𝖺𝗆𝗂𝗌𝗎同焦糖奶凍又香又滑,反而蛋糕就普通咗啲🍰
🔻主菜:
🔸𝖦𝗋𝗂𝗅𝗅𝖾𝖽 𝖠𝗎𝗌𝗍𝗋𝖺𝗅𝗂𝖺𝗇 𝖱𝗂𝖻𝖾𝗒𝖾 (+$78)
肉眼份量十足,男仔都絕對夠飽。點咗3成熟但嚟到熟咗啲,味道上都可以🙌🏻,旁邊伴有軟滑薯蓉同西蘭花🥦
🔸 𝖠𝗌𝗉𝖺𝗋𝖺𝗀𝗂(+$58)
超巨型蘆筍上放咗隻水煮蛋、黑松露片同荷蘭醬💛 ,係個正常水準嘅素菜選擇
另外𝖲𝖾𝗆𝗂 𝖡𝗎𝖿𝖿𝖾𝗍包加咗一杯茶或咖啡☕️,唔夠喉仲可以➕$升級無限任飲
唔加錢叫主食已經食到好滿足同好飽❣️
就連𝖯𝗂𝗓𝗓𝖺都可以任食,個人嚟講覺得已經夠晒
唔使加錢點主食,叫多2款𝗉𝗂𝗓𝗓𝖺性價比好似仲高