2018-02-06
同事介紹話唔錯,之前食過葡撻都幾好,於是今次試試堂食。入到去被安排坐係牆邊梳化位,張梳化的盡頭唔係痴住道牆,個人好似跌左落去咁🤦🏻♀️隔壁位D袋放左係兩枱中間的梳化上,一邊牆一邊袋,勁逼勁辛苦!今次點咗葡撻、魷魚圈、海鮮西班牙飯同兩杯飲品— —真實經歷,以普通客人身分寫,真金白銀比錢,非打手。沒有誇張失實。已盡量用客觀角度欣賞。— —葡撻:熱辣辣,個皮好脆,但中間蛋漿位置太甜!魷魚圈🦑:呢個好食,十分推薦!魷魚唔係個種咬緊唔斷的魷魚,一切就斷。不過有少少油膩。海鮮西班牙飯🥘:期望愈大,失望愈大!雖然適合香港人口味,唔似西班牙的咁濃咁咸,但海鮮真係令人食唔落。面頭的蝦🦐要自己剝殼!青口和蜆臭到好似變壞咗!太誇張啦,完全食唔落!蝦最基本都應該冇殼啦,唔係個蝦味點入個飯到?蜆肉粒粒煮完得張紙咁薄🤷🏻♀️又臭!唔推介。沒有失實,當時冇同服務員講,因為太失望,唔覺得講左會有改變。飲品:Lisbon fizz 橙加芒果🍊的Mocktail, 略嫌太細杯。 Portuguese Sangria 🍷好似冇乜酒精的Cocktail,唔係紅酒做Base, 當冰溶咗先有酒精😅普通。-整體,唔會有下次。唔知係
今次點咗葡撻、魷魚圈、海鮮西班牙飯同兩杯飲品
— —
— —
葡撻:熱辣辣,個皮好脆,但中間蛋漿位置太甜!
整體,唔會有下次。
唔知係唔夠人定點,其他枱賣左單走哂好一段時間,都唔會有人收拾乾淨😣隔離枱走,到我地走,都冇人執😅😅