2022-08-08 31 瀏覽
▫️雞 全部都係雞 好想食炸雞🎵🐔 原本只係想單點食少少,點知見到有炸雞放題😯 每位$178聽落幾抵食,又可以試晒咁多隻味既雞🍗 就即刻轉軚要放題啦😼🍗 炸雞 + Pizza放題 $178/ 90分鐘▫️有不同種類既炸雞、焗雞、小食,同當日指定款式pizza任嗌🍕▫️食得放題就梗係每款味都試下😋 炸雞揀左蜜糖芥末香蔥🍯、香草青檸、濃蒜🧄、檸檬柚子🍋 老實講食完無咩記憶點😂 就係炸雞上面加左唔同味既醬,當撕走雞皮就會變返原味🫠 泡菜就比較似沙律醬,無乜辣味🇰🇷 黃金鹹蛋就最好食,好香鹹蛋黃味,至少食完會記得佢先🤣▫️焗雞就揀左韓風紫菜同雙重芝士,但食落覺得同炸雞都係差唔多😂▫️小食要左泡菜、柚子醋沙律、芝麻菠菜,幾開胃又有啲菜食下唔錯🥗 蜜糖芥末薯條就偏淋🍟 酸蘿蔔必嗌🥕 可以解下炸雞既油膩感🤣🧃 蜜桃特飲/ 提子特飲 $58 (買一送一)▫️飲品就唔包既,但有買一送一優惠✌🏻 揀左兩款特飲,非常大杯😯 仲有支雪條係杯飲品到🍭 幾得意🤣 嘢飲飲落係糖漿既味道🫣 到最尾支雪條溶左杯特飲就好甜😂 ▫️總結係炸雞放題都係岩食肉獸多啲🍖 我呢啲輕食女士就唔多岩喇🫣 (話左我係為食但好細食!) 因為食左2舊就已

🍗 炸雞 + Pizza放題 $178/ 90分鐘

🧃 蜜桃特飲/ 提子特飲 $58 (買一送一)

▫️總結係炸雞放題都係岩食肉獸多啲🍖 我呢啲輕食女士就唔多岩喇🫣 (話左我係為食但好細食!) 因為食左2舊就已經開始滯,但為左唔俾人罰錢只好唯有繼續食🫠
▫️星期一至四去每位$168!可以平$10!
▫️記得食幾多嗌幾多!千祈咪做大晒鬼👻 因為每食剩2舊雞會收返$10💸