為食貓去開灣仔攞嘢,咁啱又係lunch time,但又得自己一個人,於是就上op睇吓有咩外賣可以買返屋企食結果誤打誤撞就去咗MR. MAKI😗位置MR.MAKI 係銅鑼灣同灣仔中間,比較接近民居🤔為食貓唔係好熟灣仔,所以都行咗一段路先搵到😂但都無阻我搵好嘢食嘅決心而MR.MAKI係做外賣為主,堂食嘅話座位就比較少🥲食物佢個menu有一人餐、二人餐(沙律+卷物+小食+飲品),重有d poke rice可以揀tim最特別嘅係有veggie rolls全部都係魚($86)+蕃薯條($25)+飲品+沙律為食貓買咗佢嘅signature maki roll😋其實本身為食貓唔係太好吞拿魚,因為好怕腥😅但見到呢款超爆多吞拿魚嘅roll始終忍唔住買嚟試吓結果無令我失望!佢一d都唔腥!同幾鮮甜Tim👍🏾d吞拿魚鋪係啲卷物上,加埋d蟹子,同卷物入面嘅三文魚,一啖食落口真係好好好滿足食晒呢8件其實已經飽晒,連蕃薯條都食唔落🤭如果MR.MAKI開係將軍澳附近就好啦咁為食貓應該會經常買返屋企食,唔駛次次都去連鎖壽司鋪買壽司食😉
結果誤打誤撞就去咗MR. MAKI😗

位置

而MR.MAKI係做外賣為主,堂食嘅話座位就比較少🥲

食物

最特別嘅係有veggie rolls