餐廳: 元気寿司
資訊:

嗰日屋企人諗住同我提早慶祝生日,所以去咗食壽司🍣🍣慶祝🎊。一坐低冇幾耐,我哋就本來想一人叫一碗「三文魚頭湯」飲,點知碗湯叫咗好耐都未到,跟住我哋就叫人吹單,點知吹完之後,我哋碗湯出嚟嘅時候每碗都係得三分一碗,入面又冇乜三文魚,所以我哋就叫咗個職員埋嚟,問佢點解搵湯咁細碗,因為之前去過其他分店都唔係咁樣嘅。 點知佢話因為啲三文魚湯賣曬喎!(咁都得……)啲炸蝦一啲都唔熱,又唔脆,好似整定喺度擺咗好耐。壽司飯一咬就散。三文魚完全唔夠凍。面頭紫菜林嘅,入面吞拿魚完全唔凍。赤貝一啲都唔凍。味道還可以。紫菜唔脆螺肉還可以。
嗰日屋企人諗住同我提早慶祝生日,所以去咗食壽司🍣🍣慶祝🎊。
點知佢話因為啲三文魚湯賣曬喎!(咁都得……

炸蝦卷

啲炸蝦一啲都唔熱,又唔脆,好似整定喺度擺咗好耐。
加州小卷

壽司飯一咬就散。
蒲燒鰻魚壽司

三文魚壽司

三文魚完全唔夠凍。
鐵火卷

面頭紫菜林嘅,入面吞拿魚完全唔凍。
赤貝壽司

赤貝一啲都唔凍。
炙燒牛油熟帶子

味道還可以。