今日放工由佐敦行去香港高鐵站,途經呢間兩餸飯,見佢好抵食亦多人叫,就入去買幾個餸,準備同朋友係高鐵上開大餐🍽️嘩!一去到櫃枱見到好多款菜式播!平時叫三餸飯通常只有10幾款,佢有成20款!魚、肉、菜都好多款式呀!我都揀返10款試下先~🌟菜圃炒蛋:見到都幾多人叫,就試下!啖啖蛋都有菜圃,的確好食😋🌟涼瓜火腩:涼瓜甘甘地唔太苦😄🌟鱔片:難得三餸飯可以叫鱔呀!質地好彈牙,肯定夠新鮮👍🏻👍🏻🌟多春魚:算好大條😱🌟滷水雞翼:好味👍🏻🌟雞軟骨:都幾大舊,辣辣地幾有咬口😁🌟柱候牛腩:夠入味😍😍🌟炒蝦:最怕肉霉唔新鮮,佢無👏🏻👏🏻🌟辣子雞:老闆話好多人嗌,的確辣辣哋幾惹味嘅🌶️見老闆忙住給客人盛菜,又忙住接網上外賣平台外賣單,睇嚟都真係幾受歡迎👏🏻👏🏻其實呢!我仲見到菜牌上*每日限量*嘅 *活龍蝦伊麵*($98),我都好想試呀!不過兩個人已夠多餸,下次先再試啦!

🌟涼瓜火腩:涼瓜甘甘地唔太苦😄

🌟多春魚:算好大條😱
🌟滷水雞翼:好味👍🏻
🌟雞軟骨:都幾大舊,辣辣地幾有咬口😁

🌟柱候牛腩:夠入味😍😍

🌟炒蝦:最怕肉霉唔新鮮,佢無👏🏻👏🏻
🌟辣子雞:老闆話好多人嗌,的確辣辣哋幾惹味嘅🌶️