2021-01-31 1275 瀏覽
BHC Best Korean Fried Chicken in HK🇭🇰🧀BBU-Linkle Platter $338 (BBU Linkle Chicken, Cobb Salad, BHC Special Fries, Cheese ball, 2 Soft Drinks)其實今次係我第三次食bhc ,之前一直都order 兩份炸雞然後每次都要打包;所以今次就揀咗platter 但結果有啲後悔。🐓BBU-Linkle Chicken大咗其實已經無以前咁鍾意食芝士,平時見到芝士味嘅菜式都唔會特別嗌,但BBU-Linkle 係個人覺得最好食嘅味🤩個芝士味真係夾得好好食😭加上佢嘅雞炸得好脆而肉質keep 到嫩,雞翼係真係好好味😋 上兩次散叫都可以加錢轉全翼,但platter 好似無所以就食原隻,講真有少少失望因為上兩次食全翼好食好多🥺🥗Cobb Salad其實佢個沙律係好大盤好足料的,但個人因素我地兩個本身都唔鍾意食沙律🙈所以餐包咗嘅salad 我地都無咩點食到🍟BHC special Fries, Cheese ball老實講fries 其實唔算特別出色,但係靠啲味粉搭夠。而我地
🧀BBU-Linkle Platter $338

🐓BBU-Linkle Chicken

🥗Cobb Salad

老實講fries 其實唔算特別出色,但係靠啲味粉搭夠。而我地都唔太好cheeseball😂所以都係食咗半粒🙈

但總括而言BHC 絕對係我係香港食過最好食嘅韓式炸雞! 但係一定要加錢揀全翼!!!下次應該都會淨係食雞🐓