2024-10-07 968 瀏覽
由中學食到呢間大大話話都有成六年 見住佢由雞地搬到嚟呢度,每次生日都同屋企人嚟呢度食食食吓仲做埋VIP。 趁着表哥生日同佢一齊嚟食,每次都會嗌佢個海鮮拼盤有生蠔大蝦帶子同青口!不過呢個要+180先有。不過我覺得佢嘅生蠔好新鮮 然之後主菜叫咗牛扒同埋最出名嘅墨汁意粉佢嘅墨汁意粉我覺得有啲漏,但係同行嘅人都話好好食 !佢嘅我都覺得還可以冇以前咁出色係佢有個小龍蝦味配上牛扒會比較有特色少少😆之後最出名嘅一定要叫佢嘅凍朱古力因為真係好濃郁好好飲🙊然後叫咗個香港最好食嘅Tiramisu!點解我講佢係全香港最好食 係因為佢又好香嘅酒味同咖啡味喺出面食唔到!!如果你哋嚟食一定要叫!☺️☺️生日當日如果叫嘅話仲有得寫字,喺碟寫人哋生日語句❤️係一個生日好去處😝