荃灣西樓角路新領域廣場地下,座落喺橋底附近有間歐陸風情既餐廳,燈牌上面既綠色草草同吊燈裝飾得好靚好吸睛🤩 由荃錦中心落旋轉天橋就見到,好易搵到🍽入到餐廳更加驚嘆,簡潔黑白配搭同草草吊燈好有氣氛🌟,一入門口有個private room,下次4-6個人要Book定呢個位先🤓二人的幸福餐(2人餐)$288努力(頭盤)是日餐湯+是日沙律🥗 (各兩客)沙律汁酸甜好開胃,沙律菜絲好爽脆。浪漫(主菜A)三選一 🍝揀咗黑松露野菌忌廉汁意粉, 份量都幾多,黑松露醬同忌廉汁調配得啱啱好,加埋野菌同車厘茄顏色鮮豔又夾味,我地好快就消滅咗成碟😂快樂(主菜B)美國IBP牛膈肌150G 配 原隻野生芝士虎蝦呢個組合有驚喜,用石燒板上碟可以保持溫度,熱辣辣出晒煙好精彩🤩粉嫩牛膈肌冇筋好易切,入口Juicy好有肉味,脂肪比較少好有咬口,特別鍾意厚肉味嘅感覺😋 虎蝦新鮮肉質嫩滑爽口,非常吸引嘅組合甜蜜(甜品)是日雪花冰(二人份量)五顏六色賣相好吸引,有三色芋圓同Q彈珠珠,連埋啲冰食可減低甜度,好消暑呀😛特式飲品-$10尼斯湖無水怪 $42 🍹成杯藍綠色沙冰,完全估唔到佢個味,飲落去就係菠蘿汁味,唔太甜仲好降溫添Oliv

二人的幸福餐(2人餐)$288
努力(頭盤)

是日餐湯+是日沙律🥗 (各兩客)
沙律汁酸甜好開胃,沙律菜絲好爽脆。

浪漫(主菜A)三選一 🍝

快樂(主菜B)
美國IBP牛膈肌150G 配 原隻野生芝士虎蝦

甜蜜(甜品
是日雪花冰(二人份量)

特式飲品-$10
尼斯湖無水怪 $42 🍹

Olive 水果茶 $58 🍹
水果茶清甜透心涼,士多啤梨切到心型好可愛,正呀😋