2018-12-19 963 瀏覽
我諗 呢間餐廳已經去超過十次, 環境好舒服平時如果 早餐後 午飯後嗰啲時間我最鍾意去因為最少人,通常去親則邊都係鬼佬, 私隱度好高哈哈,佢地聽唔明我哋講咩。每次嚟親我都會飲唔同嘅咖啡, 因為呢度嘅咖啡種類好特別 同埋經常有折季限定, 所以 每次嚟到都有新嘢, 每次都有驚喜 ,暫時未中過伏😂😂😂今次叫咗呢杯原因因為睇menu有杯咖啡係用紅酒杯裝, 打卡夠靚😁 飲之前要攪勻佢 如果唔係好甜 整體嚟講好飲, 奶味比較重 但好香滑. 我諗呢度起碼用咗一隻牛油果, 我本身都好鍾意食因為 食落去好rich, 同埋 啱啱好夠熟嘅 牛油果有一種少少入口即溶嘅感覺。同朋友傾住偈 飲住咖啡 ,少少輕食。Coffee academics 可以畀到你一種好 舒服嘅感覺.

今次叫咗呢杯原因因為睇menu

同朋友傾住偈 飲住咖啡 ,少少輕食。
$150 (早餐)
  • seasonal coffee