2023-11-05 212 瀏覽
今日中午係荃新天地和家人諗下食乜嘢好, 家人揀左芽莊, 因為無乜人, 而且想坐得舒服d, 叫左兩個午餐套餐, 有椒鹽三文魚鰭撈檬, 檬粉份量少左d, 三文魚鰭都好味, 由於我唔想食牛湯底, 於是加錢叫左蕃茄蟹肉扎肉湯檬, 都ok, 不過感覺以前係尖沙咀食好味d, 入面有舊丸都唔知乜嘢來, 下次唔會叫, 套餐有一個菜一個小食, 由於有二個人, 可以大家叫唔同的野, 一個椰菜沙律加一個櫻花蝦芥蘭苗, 一個雞翼需加$配一個流心蝦丸, 如果大家去食, 叫櫻花蝦芥蘭苗, 配搭ok d菜夠嫩👍, 雞翼新鮮整都幾好👍, 另外每人加22元要左杯鹹檸梳打同越式凍咖啡, 二樣都好飲👍, 可能最後都要另加一服務費, 所以都係比附近其他舖頭靜😅
2023-11-05