餐廳: 殿 大喜屋
資訊:

2025-01-22 5 瀏覽
成日喺尖沙咀區搵地方聚會,想可以慢慢嘆又任食,呢間就好適合,可以食足兩個鐘㗎!午餐時間真心特別划算,連加一的價格大約在320元左右,性價比讓人驚喜。上菜速度飛快,透過QR碼下單,我哋今次幾乎無出現漏單情況,而菜單選擇極其豐富,lunch同dinner嘅菜款都一樣,從刺身、壽司、炸物、燒物、小食、熱鍋,刺身拖羅、海膽 ,入口軟綿綿,油脂即化,鮮嫩多汁,特別like鵝肝,表面脆卜卜,內裏真係好Juicy,咁嘅品質喺放題可不常見,真係物超所值。今次仲極度驚喜有魚子醬添,一小盒咁上,俾得好大方,有微微鹹香,我哋兩個都encore咗四輪😄如果你喜歡燒物,絕不能錯過牛油燒翠肉瓜和西京燒比目魚,翠玉瓜燒到爆汁,比目魚魚脂濃郁,深受我哋喜愛。

上菜速度飛快,透過QR碼下單,我哋今次幾乎無出現漏單情況,而菜單選擇極其豐富,lunch同dinner嘅菜款都一樣,從刺身壽司、炸物、燒物、小食、熱鍋,刺身拖羅、海膽 ,入口軟綿綿,油脂即化,鮮嫩多汁,特別like鵝肝,表面脆卜卜,內裏真係好Juicy,咁嘅品質喺放題可不常見,真係物超所值。