中午未到12點,就快入去食午餐,平時12點幾就會好多人要攞籌排大隊。叫咗個午餐鹽酥雞便當套餐,加埋一杯檸檬四季茶,50幾蚊,咁嘅質素確實好抵食㗎。話咁快鹽酥雞套餐到,同以前一樣,雞粒粉薄炸得十分鬆化,非常之熱非常之入味非常之好食。白飯上淋上台灣肉燥,味道唔係太鹹而且肉操份量十足,真係值得讚。今日台灣老闆娘唔喺度,我見兩位女士喺度負責樓面,其中一位年輕嘅同埋一位中年嘅交談態度好有問題, 服務行業其中一個大忌就係喺在樓面講粗口,我親耳聽到個中年女士出入廚房裏面講咗三次粗口其行為令人側目,食物質素好亦需要服務人員嘅配合才能成為一間優質嘅食店。希望台灣老闆娘能夠多加注意職員操守多加檢討改正。作為一個服務員係唔應該講粗口嘅,何況身為位女性,請檢點一下🙏🏻

2021-11-17