2023-11-05
一間冰室 每個餐賣既價錢係當區都算係中上俾個份量 仲可以衰過d兩餸飯 味道方面 真係食唔出有咩特別之處 其實出餐既時候 望住碟咁既飯點解仲可以覺得冇問題 遲黎既客 同一款野可以多成倍幾份量 我都唔知咩玩法如果指有好幾個客一整嗌 所以一次過炒 呢樣我理解 但都唔係__街到 一碟飯既份量分幾碟飯阿?70蚊個飯 碟飯一望廚餘咁 細心數過 得4粒肉仔 我真係多__謝你 咁益我 難聽d講句 食個老麥幾十蚊都冇咁嬲 再加上 如果碟飯份量 碟碟都咁少 最多以後唔食 冇必要特登打咁多字 但最谷氣 係望到同一碟飯 隔離枱多自己碟飯唔係多少少 係多成倍以上 再望下自己碟飯 幾粒肉 連舊肉都稱唔上 俾著你係客 條氣順唔順 間餐廳又好似覺得冇野先好野如果俾咁既價錢食廚餘 建議大家行多幾步 一半價錢食個兩餸食 飽肚兼實惠
間餐廳又好似覺得冇野先好野