餐廳: 元気寿司 (大埔超級城C區)
資訊:

2008-09-07 21 瀏覽
因為媽咪係會員兼生日,元氣送左張八折優惠CUPON。當然要去食番餐啦!次次來元氣都係食開果幾款壽司,今次試多左兩款食物。要了一個柱具井,飯上鋪滿柱貝絲,柱貝新鮮鮮甜,飯亦都吸收左柱貝味道,食落有陣淡淡的甜味,推介!其次係炸軟殼蟹,炸得脆卜卜,調味亦好惹味,點少少檸檬汁又幾好味,酸酸咸咸的感覺特別。不過唯一不足係,炸粉太厚,同埋好多油。而今日其他的壽司材料亦較平時新鮮,特別是三文魚呢!總括來說,今次食得幾閞心呢,加上有八折優惠,真的平好多呢,下次要再食!順帶一提,元氣近日出左好多新款甜品同雪糕,例如芒果慕思蛋糕、奶茶雪糕,好像很好味,不過價錢不便宜!
炸軟殼蟹
柱具井