2017-03-30 2312 瀏覽
今日公司group lunch, 去咗樓下望月軒食, 之前未去過,點知去到好驚喜wo, 環境好好,又令,d食物又好食,而且服務質素都好高,等下次自己再黎食d新野麻婆豆腐豆腐滑嫩,加上d醬料香香麻麻辣辣地好夠味,麻婆豆腐係麻辣菜式,顏色好深,實際上唔算太咸,辣度完成接受到,豆腐切成細細塊,保持完整唔會碎灑,加上豆腐好滑同好嫩,味道真係唔錯的,雖然係好多餐廳都可以食到既菜式,但係水準令人滿意不妨一試辣子霸王肘雖然呢個爆晒卡路里,但係間唔中食一次,都唔係太過份姐, 放上檯既時候,已經香噴噴, 脆卜卜既豬皮,咬落去又唔會好油膩,好正呀! 雖然好多辣椒,但係實際食起來只有香辣既味道,仲有分量好大隻!!宣威蜜汁火肪第一次食,覺得幾特別下, 用中式飽包住金華火腿,肥瘦均既金華火腿,同片皮鴨既口感差唔多,幾好食 包可以吸收多餘既蜜汁減低油膩,係一道非常有中國特色既滋味菜式四川雞絲涼麵試咗一啖,覺得個麵質好好!上面加上了炒香既花椒及花生碎,花生脆卜卜好夾 雖然我唔係成日食無湯嘅麵,不過食開嘅同事就話呢間個涼麵做得好好!蔥油拌海蜇皮 好開胃既菜式,加上海蜇皮富含膠質,營養價值又高,熱量仲要比較低, 食多D

麻婆豆腐

豆腐滑嫩,加上d醬料香香麻麻辣辣地好夠味,

蔥油拌海蜇皮

好開胃既菜式,加上海蜇皮富含膠質,營養價值又高,熱量仲要比較低, 食多D都唔怕 呢間餐廳真係唔錯!!!! 推介推介!!
2017-03-29