呢間coffeeshop開吓我公司嘅附近,每次經過都會見到好多人喺度排隊,價錢係正常coffee shop規規矩矩價錢,今次朋友喺小紅書都見到人推介就約咗我過嚟一齊試。成個coffeeshop個環境呢係非常文青,雖然係馬路邊細細間,但係都算多位,而座位都有舖頭嘅特色。至於落order呢就要去櫃檯以cash或者八達通買咗嘢食先,咁店員呢就會將啲嘢食送去你嘅枱度。首先我係一個咖啡迷,基本上每日都好鍾意飲飲一杯咖啡,所以今次試咗呢間coffee shop嘅Cappuccino,我就覺得質素一般,所以冇乜特別值得講。第一道餸我哋叫咗香蒜辣大蝦扁意粉食落嘅感覺好natural ,冇乜額外特別調教嘅調味料,可能我份人唔鍾意食比較重口味?有味道嘅嘢。感覺成度餸冇乜味。但賣相係吸引,味道就好食物原形嘅味道。推薦值:👍👍👍第二道餸係匈牙利慢煮牛肋條扁意粉慢煮牛肋條口感好軟熟有少少似食緊好冧嘅牛脷嘅感覺,扁意粉嘅軟硬都好適中,蕃茄汁底,成個感覺整體好開胃好Fresh。推介值:👍👍👍👍

第一道餸我哋叫咗香蒜辣大蝦扁意粉

推薦值:👍👍👍