2020-09-17 205 瀏覽
Hello 大家好🙆🏻‍♀️今次要介紹嘅食物就係位於屯門!💛黃店💛“有料案內所😝”📌地址: 屯門井財街15號金銘大廈地下3號鋪1️⃣ Oreo朱古力芝士奶蓋刨冰🍧$362️⃣炙燒焦糖布甸麻薯窩夫🧇 $64真係好平勁大份!我哋六個人去食兩個甜品都已經好飽😳😳刨冰味道好好唔會太甜👍🏻超抵食!窩夫同個芝士融入得好好 一食入口覺得擁有全世界😍不過成日都會好多人排隊💛好嘢係要等下嘅🤫同埋位置有少少迫 但係就係成班人一齊迫先傾偈開心💛屯門區食甜品呢間係頭三位嘅選擇❤️KS評分 (5⭐️最高)環境:⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我會再去的🇭🇰💛#ksfoodie #美食推介 #屯門區 #屯門美食 #屯門美食推介 #甜品推介 #甜品控 #黃色經濟團 #刨冰 #窩夫 #hkfoodie #美食分享 #hkfood #美食 #吃貨 #hkfoodig #hkfoodlover #食評 #foodieksk #foodieksk屯門
Hello 大家好🙆🏻‍♀️

今次要介紹嘅食物就係位於屯門!

💛黃店

💛“有料案內所😝”
📌地址: 屯門井財街15號金銘大廈地下3號鋪

1️⃣ Oreo朱古力芝士奶蓋刨冰🍧$36
2️⃣炙燒焦糖布甸麻薯窩夫🧇 $64

真係好平勁大份!我哋六個人去食兩個甜品都已經好飽😳😳

刨冰味道好好唔會太甜👍🏻超抵食!
窩夫同個芝士融入得好好 一食入口覺得擁有全世界😍

屯門區食甜品呢間係頭三位嘅選擇❤️

KS評分 (5⭐️最高)

環境:⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️