餐廳: 小排檔懷舊車仔麵
資訊:

2018-11-28 402 瀏覽
細個嘅時候好鍾意車仔麵,好可惜以前食開嗰間已經執咗,自此之後就都好少食,前嗰排經過白購,已經見到呢間新開嘅車仔麵,睇食評,口碑好似唔差喎,不過一直都搵唔到時間試,今日終於有機會喇!嚟到呢度當然要嗌佢個六拼車仔麵啦!先唔好理佢嘅味道同埋分量,$4x 有六個餸再加個麵底已經覺得好抵😚餸方面,揀左漿爆牛丸、芥蘭、麻辣豬耳、醬汁魷魚、雞翼同埋陳皮魚蛋,全部都好好味!!最鐘意係豬耳同魷魚,兩者都好爽脆,而且調味經過特別調制,味道都幾特別👍🏻湯底揀左沙爹湯,好香濃又唔油膩,再撈埋自家制辣菜甫,成碗野好惹味。 車仔麵黎講,呢間既水準都幾高👍🏻👍🏻

車仔麵黎講,呢間既水準都幾高👍🏻👍🏻