2012-03-16
自從買左車之後,多左入西貢食晚餐,其實呢間餐廳我想去好耐,但係一直都無機會,今次終於有機會啦,晚上去到,樓下坐滿人,佢地話無位,之後老闆出黎話,如果唔介意既話可以上樓上既,原來佢地今日樓上裝修,換過晒D台,我同我朋友好像包場一樣咁坐樓上,話明包場一樣,環境當然好啦!!!點餐個陣,我問一問老闆娘牛扒應該咩汁先好食,老闆娘講左一個令我有志同道合既感覺,因為在下最愛食既係茄汁加黑汁,佢竟然話茄汁加黑汁加蒜汁,@@ 我諗到唔諗就跟左老闆娘意思,我朋友問,咁怪既,幾款味,我同老闆娘異口同聲話咁樣食好食架,加落飯度同肉度都好食~~講得太多題外話添~~ 老實講佢既牛扒餐真係麻麻地,但係見老闆娘同我都有共同喜好,大家都係食得之人啦餐湯比較上係好飲 值得一試架,比心機經營落去呀,請番D好少少既牛扒吧,AND可以試下用淹肉個陣加少少橙汁落去,最後用黑汁唔需要加茄汁,食落都幾有趣架^^
落去,最後用黑汁唔需要加茄汁,食落都幾有趣架^^