餐廳: 城中鴨子
資訊:

2021-11-11 1367 瀏覽
大部分人趕coupon到期前用 平日夜晚6點入座唔需要等位! 過多半個鐘出面已經企滿晒人~ 【北京填鴨 半份】$190衝住片皮鴨而來 結果有少少失望~ 覺得出面有唔少餐廳都平靚正! 雖然有皮脆 肉質都好嫩 但好可惜係鴨皮 只有8塊 而且鴨皮張張都有折痕 一拎起已經穿晒!【鴨蛋煎蚵仔】$138好有台灣蚵仔煎感覺! 勁推薦! 蚵仔份量好足料! 不過就一定要趁熱食 凍左就油到唔係太想食~ 【蟲草花炒翡翠苗】$128幾好食 又爽口 但係油得驚人 食完見到隻碟底油多到可以再炒多幾轉~【雞湯小雲吞】$78雞湯真係勁好飲 勁濃郁不過偏咸~ 雖然叫小雲呑 但份量一啲都唔小! 8隻之餘 每隻都好足料! 皮薄餡靚!【小籠包 6隻】 $88雖然唔係專門食小籠包 但小籠包都好ok! 皮薄多汁 好滿足!最後想讚下serve我地既待應 真係勁好服務~

【北京填鴨 半份】$190

【雞湯小雲吞】$78
雞湯小雲呑

【小籠包 6隻】 $88
小籠包

最後想讚下serve我地既待應 真係勁好服務~
鴨蛋煎柯仔
蟲草花炒翡翠苗