2021-02-28 578 瀏覽
呢間成日經過覺得幾吸引 終於去左試💛 成日都覺得cafe 同bar 兩樣野來 飲酒嘅bar 佢d 咖啡應該未必好飲 brunch 都未必好食😂叫左個Norwegian benedict ($98) 有set 可以加錢叫左杯affogato (+$28) 另外朋友叫左個prawn risotto ($128) 一樣係set 可以加錢叫杯iced oreo chocolate ($18) 同朋友再加個小食nachos salsa ($68)首先講我個Norwegian benedict😗 個水波蛋岩岩好 流心做得幾出色😍 但食落就差咁d 味 係好淡冇味 好似差咁個醬咁☹️ 好彩有塊煙三文魚搭救下😂 不過底下個包都幾鬆軟易切易食嘅😀 再講個沙律菜正常發揮😛 有碟醬可以點沙律菜唔差😙講我杯affogato😆 第一次試 就係曲奇雪糕加杯咖啡 充滿期待😙 可惜見到個雪糕球細到就係得一啖😂 食法應該係倒咖啡落去食😳 但食落都唔特別好食 可能我唔識欣賞🙈 又或者真係去錯bar 食brunch 飲咖啡🤡最後講下個小食nachos salsa😍 咁其實個所謂墨西哥脆片 就完完全全同超市買到某牌子脆片一模一樣

最後講下個小食nachos salsa😍 咁其實個所謂墨西哥脆片 就完完全全同超市買到某牌子脆片一模一樣味道啦😂😂😂 而個醬就似肉醬意粉個種肉醬味🤤 點住食落係夾嘅都係好食嘅😋 感覺呢個小食好岩送酒🤣

整體來講食物一般般啦 要收加一😬 不過環境唔錯有feel😆 不過覺得其實係bar 🙈 食brunch 飲咖啡真係留番去cafe😂
affogato
affogato