2021-12-19 728 瀏覽
今日黃昏時段想食少少野,去開太子嗰頭,見到呢間餐廳有型有格,就坐入去試吓啦。睇一睇個菜單,有午餐,晚餐仲有茶餐都有,仲有好多小食可以揀,選擇算係多。由於要食晚飯嘅關係,所以都係揀下午茶黎食。最後揀咗一個士多啤梨雜莓法式多士👍🏻,加一杯flat white. 法式多士由於佢用酸種麵包,口感好食,蜂蜜嘅比例都可以,生果係下午茶餐來講算係慷慨,整體呢個法式多士係好食嘅。至於flat white😔. 大家有眼睇,我都唔想咁講,但係佢個拉花,真係好似我哋去興趣班自己拉出嚟咁,其實打開門口做生意,你唔俾返一啲專業小小嘅食品大家,你叫人點解要來呢度食。******************************👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食評分 : 5/10簡評 : 幼稚園嘅拉花
👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食
評分 : 5/10