一直都好鍾意食馬祖,都有去唔同分店食。但我地今次去食,4位拎左票,因為要等我地行開左一陣,返到黎見到到我地號碼去問個接待個女店員,佢話佢自己撳錯號碼,叫我地等等。咁好啦你都咁講到,我地都好有禮貌咁企係到等。點知佢再叫號碼叫下一位號碼skip左我地,咁我地都好有禮貌行去問佢,我地個號碼呢?佢態度差到癲咁話你地過左號碼等補票啦。我地當下成頭問號,下你又話你撳錯左未到,而家又話我地過左,咁你到底係點?佢叫緊個號碼冇人黎,咁我地諗都到我地啦?啊點知啊係,佢再叫下一個號碼。真心燥左。但入到去其他店員服務好好,好nice,希望馬祖唔好再聘用門口個女店員啦,影響哂成間鋪,食物又好,其他店員都好好,係比個門口同事搞衰哂唔抵。放埋佢張相係到。
放埋佢張相係到。