2023-09-28
首先排隊已經係排左成不多一個鐘,如果好食的話,排隊都值。好可惜希望愈大失望愈大。一心其實係想試個咖喱烏冬同吉列豬,點知排咗一個鐘頭隊,入到去先知原來賣晒。俾少少意見店家,如果某啲餐點售罄,可以早啲喺門口貼出告示通知客人🥲 (排隊嘅時候個心一直都想食咖喱烏冬,仲期待萬分)講返個過晚食嘅嘢先。首先係炙壽喜燒牛肉湯烏冬,燒牛肉係好食嘅,不過份量就性價比低,味道濃郁,不過質感比較薄身。之後講返個主角烏冬,真係真係麻麻😩無想像中嘅彈性亦都都無嗰種滑嘅感覺只可以話係正常嘅水平。到武藏野風豚汁沾烏冬,屋企我阿媽都整到既味道。建議大家食湯烏冬好過沾。唯一比較讚賞嘅係吉列豚腩。肉質好厚實,炸粉真得好好,雖然係腩肉位,不過無好油膩嘅感覺。所以更期待吉列豚肩。相反有另外食天婦羅冬菇,反而就不過不失。總括嚟講就係,如果唔排隊可以一試。另外環境方面,嗰度真係唔夠冷氣,又坐得好唔舒服好逼