elements搵tea食, 之前試過chocolate library, 諗住試埋W, 睇食評話麻麻都有d驚,可能無好大期望,反而覺得唔錯喎~無book位,去到等左唔洗10分鐘就有位,咁岩仲係窗口位個waiter比menu我睇,佢有分high tea set 同low tea set, 基本上大部分野食都一樣,係low tea會多個叉燒酥,蛋撻, 西米布甸, 即係中西fusion 而high tea set 就係傳統英式甜品,好似opera, macaroon..etc, 兩個set 都係$368+10% for 2黎到呢到僅係要反傳統,而且聞說佢d西式dessert麻麻, 於是order左low tea set for 2, 食完都好鬼飽Overall, 野食未至於食唔落口,不過又唔係話特別好食, 中規中矩啦, 但係都可以一試既~
無book位,去到等左唔洗10分鐘就有位,咁岩仲係窗口位
窗口位望住ICC

上層咸點,同其他地方high tea差唔多
hot lemon tea
用蒸攏裝幾得意
食完鹹點佢蘿就左上層
甜點最好食呢個chocolate mousse, 入面仲有朱古力脆脆
2011-08-14
窗口位望住ICC