2018-01-10
今晚天寒地凍,所以同友人選左坐最入面嘅位置! 黎到大概晚上7點幾左右,暫時未有客人。聽住悠閒慢歌, 飲番杯,享受包場待遇!本來同友人過黎諗住happy hour飲番杯, 但我地俾佢嘅主打串燒吸引住!呢度落order 用水筆隔住膠套劃,餐牌就可以循環再用喇!夠環保♻️抵讚!問侍應哥哥話happy hour 到20:30, 食串燒梗係飲杯hoegarden 啦友人點左hoegarden rose, 比原味泡沫就會少dd! 如果驚大杯飲唔晒, 仲有好多 bottle beer ga! HH時段 $26/支 咋!好抵飲一夜干 $48 雞泡魚干, 佐酒小食必點!惹味有魚香。脆米流心芝士波 $24/份 @3件外面沾滿脆卜卜嘅脆米,口感似粟米片!入面係熱辣辣比較淡味少少嘅流心芝士,都可以一試!一試難忘 $16/串改過咁嘅名 只賣16蚊,就試下佢!食落應該係雞肉d fd, 但食唔出係雞咩部位!韓燒豬五花 $22/串燒得比較乾身,食落有d 鞋口。呢個唔建議order!燒牛舌 $22/串將牛舌切開細細粒燒,食落有咬口,口感似雞腎!明太子雞翼 $18/隻 同友人order 1人1隻 ! 明太子咸香味夠, 炸
聽住悠閒慢歌, 飲番杯,享受包場待遇!
呢度落order 用水筆隔住膠套劃,餐牌就可以循環再用喇!
夠環保♻️抵讚!
問侍應哥哥話happy hour 到20:30, 食串燒
梗係飲杯hoegarden 啦
一夜干 $48
雞泡魚干, 佐酒小食必點!惹味有魚香。
脆米流心芝士波 $24/份 @3件
外面沾滿脆卜卜嘅脆米,口感似粟米片!
入面係熱辣辣比較淡味少少嘅流心芝士,都可以一試!
一試難忘 $16/串
改過咁嘅名 只賣16蚊,就試下佢!
食落應該係雞肉d fd, 但食唔出係雞咩部位!
韓燒豬五花 $22/串
燒得比較乾身,食落有d 鞋口。呢個唔建議order!
燒牛舌 $22/串
將牛舌切開細細粒燒,食落有咬口,口感似雞腎!
明太子雞翼 $18/隻
同友人order 1人1隻 ! 明太子咸香味夠, 炸得外皮夠脆。
燒青尖椒 $12/串
切開一條有4件, 切開燒無甘辣!
燒大魷筒 $24/份
魷魚唔韌,算有鮮味!
燒香草羊架 $24
香草味唔濃,羊肉味都唔濃!
燒蘋果 $12/份 @3件
好多人都會選擇bbq 燒菠蘿, 但蘋果你又燒過未?其實味道就係加左肉桂焗蘋果批嘅蘋果一樣味。
店內有附上自家調味嘅醬汁點串燒,甜甜辣辣,點海鮮一流!
主角出場喇! 金銀絲扇貝 $26/隻
每人都點左一隻!
燒扇貝嘅蔥同蒜蓉都見到用新鮮嘅
粉絲份量都幾多,遠遠已經聞
到香味,而且調味做得好好。
飲飽食醉兩小時,埋單都係400幾左右!
好適合約朋友黎呢度食住串燒傾下計!