2021-12-17 130 瀏覽
今次係第二次食。因為第一次去食嗰陣⋯食物質素同埋服務態度都幾好所以再去食,點知第二次就⋯⋯我一早book左9:00嘅,但係8:30已經到咗,咁就問侍應可唔可以早少少入座,因為冇位,咁冇問題嘅,咁我哋繼續喺門口等啦。等到8:45已經有一台梳化位走咗嘅,咁我走入去問侍應,呢張枱係咪冇人坐,可唔可以入座先,跟住短頭髮個侍應話:冇㗎啦,俾人book咗。叫我哋坐吧枱,如果唔係就繼續喺門口等,吧枱好迫,仲要前面擺住上菜用嘅碟,睇到都冇咩胃口跟住我哋坐低吧枱冇幾耐之後聽到,嗰兩個侍應喺度傾偈,長頭髮嗰侍應問短頭髮侍應:嗰張枱(梳化位)係book咗㗎?短頭髮個侍應話:唔係啊,walk in 。(咁我頭先話想個張梳化位,又話俾人book左,book 左俾wank in ?)兩次去食嗰陣,頭髮短啲侍應嘅態度超差第一會係你耳仔隔離好大聲講嘢,第二無論落單態度,上菜嘅態度同埋收碟嘅態度都超級差無啦啦隊隻手過嚟,聲都唔出就收咗隻碟,食飯嘅期間已經嚇親我哋好多次跟住講上菜時間,落咗單之後坐咗10分鐘先有碟玉子燒食下,好啦。。食完個玉子燒之後等咗足足15分鐘先有其他嘢上嚟跟住食完一樣嘢又再等。。。食一次都成千蚊,就
今次係第二次食。
因為第一次去食嗰陣⋯
食物質素同埋服務態度都幾好
所以再去食,點知第二次就⋯⋯
吧枱好迫,仲要前面擺住上菜用嘅碟,睇到都冇咩胃口

兩次去食嗰陣,頭髮短啲侍應嘅態度超差

食一次都成千蚊,就係咁嘅服務態度?
真心冇下次