2002-11-06
好難想像今時今日要成六十蚊一個set lunch D質素都可以咁差…原本以為呢度D pasta唔錯,叫o左個白汁魚柳fettuccine;D friend就order左兩客牛仔骨烏冬。先到o既一客烏冬,賣相唔錯,D牛仔骨都算OK;至於我個fettuccine,白汁太少,texture好杰又唔好味,個魚柳成"pat"咁。最好笑o既係碟fettuccine到o左鬼死咁耐,"灘"到凍曬,但係用o黎食?D刀叉經三番四請都唔到;至於第二客烏冬,就o係我地差唔多食完至到。上甜品時o既遭遇也一樣:個雪糕到o左好耐,都見唔到用o黎食個隻叉。呢度唯一可取o既,係D咖啡同茶,一壺壺咁上;咖啡幾香,D茶係用茶葉而唔係茶包。不過,食物麻麻地,service又差,環境又迫,實在去唔過!