2021-10-15 611 瀏覽
見係新開嘅burger,價錢又唔太貴,就入去試下啦,諗住叫一個”魚魚漢堡”同埋”經典牛肉漢堡”,點知落單嗰陣個阿姐話”魚魚漢堡”係鯪魚肉,而唔係一般快餐店嘅炸魚柳,個吓當堂嚇一跳,然後得啖笑,最尾都係叫返”經典牛肉漢堡”穩陣。2個都有轉套餐,一個要薯條一個要水牛城雞翼(3隻),飲品要2罐coke zero,另外再嗌咗3隻豉油雞翼。個餐嚟到,一開個包,比一般漢堡包細少少,個包有烘過,幾脆,不過牛肉味道略咸,薯條係粗身無紋嗰隻,份量合格。重災區嚟喇,2款雞翼。2款都係用炸雞翼加啲杰撻撻嘅醬,有小學午餐供應商嘅影子,啲醬完全冚過哂啲雞翼,搞到雞皮淋鬼哂水牛城雞翼唔辣,豉油雞翼唔重豉油味(其實個人覺得用炸雞翼加啲豉油醬嚟做豉油雞翼,都算係創意料理),總之個感覺就好似一早整定哂啲有醬嘅雞翼,然後用微波爐叮翻熱佢咁,最攞命係3隻雞翼盛惠$38。值得一提,服務員有禮貌,全間舖最有水準應該係啲服務員同埋罐coke zero.埋單 2個包$43x2 + 2個轉套餐$18x2 + 3隻雞翼$38 = $160,下次寧願行過少少食添福。