2022-12-11 598 瀏覽
一入到去左低已經勁大陣臭味,調左一次位都仲有味,後尾發現係佢塊抹枱布勁臭勁酸宿,搞到成張枱都係果陣味,成餐飯已經食得好辛苦。我哋叫左一個窩蛋牛肉飯,一個臘腸滑雞飯。等個飯嚟已經等左半個鐘。個窩蛋牛肉飯一到,佢問係咪窩蛋牛肉飯加窩蛋,我哋話冇加窩蛋,佢都即刻話自己落錯單。佢口嗡嗡講左幾句之後行返過嚟問我哋要唔要隻窩蛋,唔要嘅幫我整過。本身已經等左半粒鐘,你落錯單要我再等過?我哋梗係唔制,叫佢𢳂走隻蛋佢 我哋唔要。佢唔肯 係咁話隻蛋𢳂走就唔用得,佢哋收走個飯都係自己食返個飯,一定要整過俾我哋。糾纏左幾分鐘,佢發哂老脾咁拎走個飯,喺我哋面前𢳂隻蛋落垃圾桶,再勁大力擺返上我哋枱。我哋唔係貪你果隻要加$10嘅蛋,你自己落錯單,點解一係要個客埋單,一係要再等過?仲要煲仔飯唔係啲即刻有嘅嘢,咁嘅解決方法完全接受唔到。最大問題係老細嘅態度,由頭到尾都好似我哋得罪佢咁,成餐飯都好難受,幾好食都冇用。加上真係唔係好食,比佢咁樣搞一搞,個煲底燶哂痴哂底,只可以話體驗非常差。絕無下次。完。

絕無下次。完。

2022-12-11
20 分鐘 (堂食)