2001-01-09
聖誕節o個日近近o地o黎o左呢度食Lunch 。估都估唔到o個日我地竟然包場,除o左我o地之外,一檯客都冇!本來o個日淨係做Christmas Special Set Lunch ,不過個鬼佬經理好好人,另外俾過個menu 我地叫其他。呢度o的食物差不多全部都可以跟set 。o個日我地柯打o左一個Christmas Special Set Lunch 、一個燒春雞同埋一個白汁海鮮墨汁麵Set 。燒春雞同埋個白汁海鮮墨汁麵Set 頭盤都揀o左可揀自助沙律甜品Bar 。忌廉冬菇湯(唔係蘑菇湯呀!)鹹o左dd,不過幾好味;其他冷盤都唔差;不過塊Pizza 唔知係咪因為放得耐o左,勁難食!燒春雞好大份,仲有好多好粗o既薯條做菜。隻雞味道一般啦,”鞋”o左d。薯條反而唔錯。白汁海鮮墨汁意粉就唔係咁好喇,d意粉淋”pet pet“,不過d海鮮都幾新鮮!特別係d帶子~ 好爽。甜品唔係有好多選擇,而且味道亦只係一般。放得入口o既得Tiramisu 同Cheesecake 同埋Chocolatecake。Christmas Special Set 頭盤揀義式生牛肉+ 冬蘑湯。生牛肉okay 啦~ 冬蘑湯
Christmas Special Set 頭盤揀義式生牛肉+ 冬蘑湯。生牛肉okay 啦~ 冬蘑湯原來係o係出面Salad Bar 裝o既。主菜係我都唔記得係乜,好似話唔差喔。甜品係Christmas Pudding ,超甜兼味道好怪。