2021-07-20
食開荃新天地呢間牛角,之前食都冇乜野,食物/服務態度都正常。今次去之前特登喺app到check咗冇人等,先至落去。去到門口,咁啱冇店員喺度,就拎咗張飛企係門口等(下午4:43分)。呢個時候係完全冇人等緊飛,下一個就係我。因為唔係lunch hour嗰啲繁忙時段,冇店員喺門口都正常,心諗應該係入面忙緊,等店員見到我就會出嚟接待。我係企喺門口個窗望到嘅視線範圍內等,方便店員可以見到我,其實中間有幾個店員都有望出嚟,仲有一個經理(?)(著shirt+西褲)都有望出嚟,我仲以為就快入得去。點知企左成20分鐘都冇人出過嚟,去到5:02分先至有個女店員行出嚟,一句唔好意思都冇🤬開頭以為入面好忙,入到去10張枱都冇🤡 serve咁少客都分唔到一個人出嚟接客入座,我真係大開眼界👏