2018-04-18 2283 瀏覽
之前聽朋友講黎呢度幫襯過佢個復活節semi-buffet brunch, d評價幾唔錯,諗住揾日黎試下。咁岩黎附近做野,所以就黎試下佢個lunch。入到間餐廳,環境都幾舒服,個waiter 都好過快黎招呼我坐低。有lunch set 可以叫,而且價錢都幾合理,佢地仲話優惠期間叫set送埋甜品。最後order左個香辣蒜片牛肉粒意粉,果然冇令我失望。意粉辣辣地好惹味,牛肉煎得幾香而且唔會過老,我幾鐘意。甜品我就簡左朱古力慕絲蛋糕,朱古力味好濃,食得出係落足料做,不過就唔記得影相。埋單用credit card俾有85折,都算抵食。臨走前佢地同我講話黎緊5月會推出母親節semi-buffet dinner, 如果有機會都想試下。

香辣蒜片牛肉粒意粉

2018-04-18