2015-12-15 1127 瀏覽
去咗三木食放題。我一向都幾鍾意食放題, 因為可以任食串燒同燒物,當然唔少得魚生啦!最重要係唔使再睇價錢任嗌!!!!第一次去三木,同網上評語一樣,係一個唔錯嘅選擇。服務唔錯,員工嘅非常有效率,地方唔會好窄好逼,上菜非常快,又冇乜漏單。最好既係book幾點都得,好多放題都限時段,一係6點,一係8點,早又趕唔切,晏就要等死人。總之你book幾點就由入座起計兩個鐘,最後15分鐘就last order。因為佢啲嘢嚟得好快,所以唔會話唔夠時間食,反而係唔好落order落得咁快,唔係張檯好快無位放。佢哋嘅食物種類都好多,魚生,壽司,軍艦,燒物,炸物,天婦羅,串燒,鍋物,沙律同甜品(希望無記漏)。仲有飲品!由於我已經唔再飲甜嘢,所以飲品就無可奉告,不過都係果啲啦,汽水呀,綠茶呀 etc....我鍾意食嘅有:魚生:希靈魚,象拔蚌 (佢哋所有嘅魚生都好新鮮)壽司:火炙壽司軍艦:海膽<----佢哋啲海膽都好新鮮,份量適中燒物:厚切牛脷,一口牛柳粒串燒:雞軟骨 (燒得好夠,好乾身,好脆),軟心蕃薯(又腍又甜),鵪春蛋甜品:朱古力慕絲,所有嘅雪糕,炮芙 (係元氣果啲嚟架,而家元氣都要18蚊三粒,梗係要食

我鍾意食嘅有:

魚生:希靈魚,象拔蚌 (佢哋所有嘅魚生都好新鮮)

壽司:火炙壽司

軍艦:海膽<----佢哋啲海膽都好新鮮,份量適中

燒物:厚切牛脷,一口牛柳粒

甜品:朱古力慕絲,所有嘅雪糕,炮芙 (係元氣果啲嚟架,而家元氣都要18蚊三粒,梗係要食返夠本)

至於其他.....天婦羅嘅炸粉就厚咗少少,特別係炸蝦。七味雞軟骨就太油。炸物嘅炸皮都係比較厚,或者係我本身唔係好鍾意,所以覺得麻麻地)。3.6北海道牛奶布甸就淡咗少少,食咗其他甜品再食就無乜味。辣酒東風螺都麻麻地。

238加一,我覺得算係咁,種類又多,服務又ok。值得一試!
2015-11-03
慶祝紀念