2024-10-06 429 瀏覽
呢間米線裝修簡單,枱與枱之間有啲窄,冷氣太大再加上風扇,見左場3位女士比較辛苦,QR code自行落單,除咗匙羹放米線入面其他餐具自己櫃桶拎腩肉,嫩雞肉,麻辣中小辣,腩肉覺得肥肉過多,雞肉正常,辣度唔算太辣炸醬,滑牛肉,酸麻辣中辣,炸醬份量少放左落碗到,冇得另上,牛肉份量可以呢間好多食評話好所以黎朝聖下,當日非常期待,但係覺得 好一般,兩碗米線外觀睇落去非常吸引,但係食落去湯底好普通,唔會特別過黎呢度食,因為週圍都有呢隻味道,提早過黎食晚餐未夠六點到,以為自己食緊下午茶,米線份量非常之少,女士都未必夠何況男士,食完返屋企要再食公仔麵😱未試過一間米線咁少份量,但係收緊晚餐價錢,兩杯飲品非常唔得,凍檸茶好苦(我冇叫少甜,係正常黎嘅),奶茶好淡睇顏色都知唔對路,所以總結試過一次就夠