上網見到佢平日有午市套餐,仲話自己係有海景嘅食店。套餐係$88起見撞啱夠時間就去試一試點知去到,講明話如果食午市套餐就唔可以坐窗口位。散叫先可以。咁其實你推午市套餐做乜?根本午市就冇人散叫,佢情願吉晒啲枱喺度都唔俾人坐。有幾多個人平日食午餐可以夠時間散叫食個火鍋?成件事真係多鬼餘,佢估人人唔使返工?講返嘢食方面之前試過唔同嘅台式火鍋店呢間都算係最性價比差嘅一間唔可以話啲嘢唔好食,但真係讚唔落好食為咗有個海景影相打卡嘅話,咁建議你可以散叫吓影吓相。因為佢有啲肉係會擺到花花樣,用嚟打卡就啱。我哋已經套餐裏面加錢,食好啲嘅牛肉但係牛肉都唔係好夠味,又好細塊。湯底,食完都幾頸渴。分別試咗養生人蔘雞湯底,巷子鴨血豆腐湯底加上份量,真係好少,我哋自己加錢加到有六個餸佢本身得三個餸我哋加咗先至剛剛好夠飽如果食佢個最基本$88餐,應該會好似食咗陣風咁加$12先有兩粒雞子仲要係雪都未溶,仲見到少少冰塊黐住。嘢飲又剩係得罐裝細嘅汽水揀飲酸梅湯嗰啲全部都要自己加錢所以根本就好難真係$88食到嗰個餐大家真係有心理準備兩個人,埋單都要三百幾400完全可以有更好嘅選擇,唔需要食呢度
上網見到佢平日有午市套餐,仲話自己係有海景嘅食店。
套餐係$88起

見撞啱夠時間就去試一試
咁其實你推午市套餐做乜?
根本午市就冇人散叫,佢情願吉晒啲枱喺度都唔俾人坐。
有幾多個人平日食午餐可以夠時間散叫食個火鍋
成件事真係多鬼餘,佢估人人唔使返工?

講返嘢食方面
之前試過唔同嘅台式火鍋
呢間都算係最性價比差嘅一間
唔可以話啲嘢唔好食,但真係讚唔落好食

我哋已經套餐裏面加錢,食好啲嘅牛肉
但係牛肉都唔係好夠味,又好細塊。

加上份量,真係好少,我哋自己加錢加到有六個餸

佢本身得三個餸
我哋加咗先至剛剛好夠飽
如果食佢個最基本$88餐,應該會好似食咗陣風咁

加$12先有兩粒雞子
仲要係雪都未溶,仲見到少少冰塊黐住。

嘢飲又剩係得罐裝細嘅汽水揀
飲酸梅湯嗰啲全部都要自己加錢

所以根本就好難真係$88食到嗰個餐
大家真係有心理準備

兩個人,埋單都要三百幾400
完全可以有更好嘅選擇,唔需要食呢度

2023-11-28